avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

sint pfa -productie video si cinematografica, am citeva contracte asa zise 'cadru' incheiate cu diverse case de productie video si cinematografica valabile 12 luni dar cu fiecare casa de productie colaborez maxim15 zile pe luna-facturind fiecarei firme in parte la terminarea proiectului,existind insa si varianta unui proiect de durata mai mare,facturarea facindu-se de doua ori pe luna , sau luni in care nu facturez nimic neavind nici un proiect cu nici una dintre casele de productie cu care am contracte in derulare .Dupa noile norme si prevederi fiscale cine si ce impozite este obligat sa plateasca ?Eu ca pfa ce trebuie sa platesc si daca si casa de productie cu care am contract in derulare este obligata sa plateasca vrun impozit,sau daca ori unul ori celalalt si care sint acestea ???:closedtopic:

Alte discuții în legătură

Salariu net pfa rhynna rhynna Buna ziua.As dori sa stiu urmatoarele lucruri. Pentru un salariu net de 2500 ron realizat de catre un pfa care va fi factura emisa catre firma platitoare?Se ... (vezi toată discuția)
Prestare activitate ca pfa barbuta barbuta Buna ziua! Nepotica mea a terminat anul acesta facultatea .Urmeaza sa se angajeze la o societate particulara.Patronul i-a cerut sa-si faca actele ... (vezi toată discuția)
Contractul de arendare gicamarin gicamarin Contractul de arendare teren arabil dupa noul cod civil si modificarile codului fiscal- ce modificari au aparut pentru anul 2012 in ... (vezi toată discuția)