avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate istvan030

Activitate istvan030

Discuție ajutor
buna as dori sa ma ajutati un pic si pe mine.Am lucrat ca si sofer pe o masina si am avut un accident cu un scuterist care si-a scos certificat medico legal de 110-120 de zile astazi sa terminat procesul si imi cere 5000 euro daune morale si materiale da nu a facut dova pentru daunele materiale cu nici o chitanta.Instanta a hotarit sai dau 5000 euro,sa platesc judecata si o suma destul de mare pentru mine ce trebuie sa dau la spital unde a fost operat la picior .Eu nu lucrez nicaieri si nici sotia nu mai lucreaza deci nu avem nici un venit si avem si o fetita de 4 ani de crescut,Intrebarea mea este Daca nu dispun de aceste sume ce se va intimpla cu mine ca nu am nici proprietati ce sa vind aceste sume rca-ul nu le suporta ca asiguratorul a jost chemat in instanta si nu sa prezentat.Trebuie deschis proces contra asiguratorului?Multumiri anticipate.
buna as dori sa ma ajutati un pic si pe mine.Am lucrat ca si sofer pe o masina si am avut un accident cu un scuterist care si-a scos certificat medico legal de 110-120 de zile astazi sa terminat rocesul si imi cere 5000 euro daune morale si materiale da nu a facut dovada pentru daunele morale cu nici o chitanta .Instanta a hotarat sai dau 5000 euro ,sa platesc judecata si o suma care trebuie sa dau la spital la care a fost operat la picior dar eu nu lucrez nicaieri deja de doi ani iar sotia a fost data in somaj care ia trecut deja daci nu avem nici un venit si avem o fetita de 4 ani de crescut,intrebarea mea este Daca nu dispun de acestre sume ce se va intimpla ca nu am de unde sa platesc aceste sume rca-ul nu le plateste sau trebuie deschis proces pentru asigurari ca in acest proces a fost citat si asiguratorul dar nu sa prezentat?Multumesc anticipat.