buna as dori sa ma ajutati un pic si pe mine.Am lucrat ca si sofer pe o masina si am avut un accident cu un scuterist care si-a scos certificat medico legal de 110-120 de zile astazi sa terminat procesul si imi cere 5000 euro daune morale si materiale da nu a facut dova pentru daunele materiale cu nici o chitanta.Instanta a hotarit sai dau 5000 euro,sa platesc judecata si o suma destul de mare pentru mine ce trebuie sa dau la spital unde a fost operat la picior .Eu nu lucrez nicaieri si nici sotia nu mai lucreaza deci nu avem nici un venit si avem si o fetita de 4 ani de crescut,Intrebarea mea este Daca nu dispun de aceste sume ce se va intimpla cu mine ca nu am nici proprietati ce sa vind aceste sume rca-ul nu le suporta ca asiguratorul a jost chemat in instanta si nu sa prezentat.Trebuie deschis proces contra asiguratorului?Multumiri anticipate.
buna as dori sa ma ajutati un pic si pe mine.Am lucrat ca si sofer pe o masina si am avut un accident cu un scuterist care si-a scos certificat medico legal de 110-120 de zile astazi sa terminat rocesul si imi cere 5000 euro daune morale si materiale da nu a facut dovada pentru daunele morale cu nici o chitanta .Instanta a hotarat sai dau 5000 euro ,sa platesc judecata si o suma care trebuie sa dau la spital la care a fost operat la picior dar eu nu lucrez nicaieri deja de doi ani iar sotia a fost data in somaj care ia trecut deja daci nu avem nici un venit si avem o fetita de 4 ani de crescut,intrebarea mea este Daca nu dispun de acestre sume ce se va intimpla ca nu am de unde sa platesc aceste sume rca-ul nu le plateste sau trebuie deschis proces pentru asigurari ca in acest proces a fost citat si asiguratorul dar nu sa prezentat?Multumesc anticipat.