avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

va rog sa ma ajutati

buna as dori sa ma ajutati un pic si pe mine.Am lucrat ca si sofer pe o masina si am avut un accident cu un scuterist care si-a scos certificat medico legal de 110-120 de zile astazi sa terminat rocesul si imi cere 5000 euro daune morale si materiale da nu a facut dovada pentru daunele morale cu nici o chitanta .Instanta a hotarat sai dau 5000 euro ,sa platesc judecata si o suma care trebuie sa dau la spital la care a fost operat la picior dar eu nu lucrez nicaieri deja de doi ani iar sotia a fost data in somaj care ia trecut deja daci nu avem nici un venit si avem o fetita de 4 ani de crescut,intrebarea mea este Daca nu dispun de acestre sume ce se va intimpla ca nu am de unde sa platesc aceste sume rca-ul nu le plateste sau trebuie deschis proces pentru asigurari ca in acest proces a fost citat si asiguratorul dar nu sa prezentat?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 18:14, 16 Martie 2010
Incercati sa redati dispozitivul hotaririlor pronuntate pentru a va putea da un sfat mai cu seama ca precizati ca asiguratorul a fost citat in cauza.

I L O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor istvan030 istvan030 buna as dori sa ma ajutati un pic si pe mine.Am lucrat ca si sofer pe o masina si am avut un accident cu un scuterist care si-a scos certificat medico legal ... (vezi toată discuția)
Ajutatima si pe mine stefannagy stefannagy buna. Am condus o maisna inchiriata si am avut un acident cu un scuterist care si-a rupt piciorul afost interna si operat .Acuma sa terminat procesul in care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - 10 zile ingrijire istvan290 istvan290 BUNA Am vazut ca multi primesc raspunsuri pe acest forum si eu am o problema mare va rog sa ma indrumati si pe mine. In 2008 am avut un accident cu un ... (vezi toată discuția)