avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate luca nuty

Activitate luca nuty

Răspuns la discuția actiune divort
fa-ti rost de niste martori si inainteaza cererea de divort cu avocat din oficiu si sper sa ai noroc.dupa cate inteleg sigur copilul ramane la tine deoarece este agresiv tatal.Ia-ti martori
Nici nu stiu cum sa incep.Prin 89 mi-s-a increditat o casa nationalizata Dupa 10 ani (aproximativ)am dorit sa o cumparam,dar nu s-a aprobat,deoarece fosti proprietari o vroiau inapoi.Dupa o perioada scurta am aflat ca au vandut casa altor persoane iar pe noi ne-au dat in judecata sa parasim locul.Am fost in proces cu ei timp de 5 ani [poate mai mult] timp in care a trebuit sa platesc avocatul pentru orice maruntis,iar intr-un final am ramas pe drumuri [multi zic ca-i vina avocatului].Sotul diabetic,independent de insulina impreuna cu mine si cei 3 copii asteptam sa vina executorul si sa ne evacueze.Credeti ca mai pot face ceva sa am un acoperis deasupra capului?:((:sorry:
Discuție carte de munca
Buna.Am o dilema si cred ca nu sunt singura.Am fost anuntata ca nu se mai fac carti de munca ci doar contracte.In momentul de fata nu lucrez dar am 4 contracte de munca de unde am lucrat si imi este frica sa nu le pierd.Pot merge undeva [nu stiu unde] sa cumpar o carte de munca si sa-mi treaca si vechimea?Am pierdut multe oferte din cauza ca nu am CM.X-(