Nici nu stiu cum sa incep.Prin 89 mi-s-a increditat o casa nationalizata Dupa 10 ani (aproximativ)am dorit sa o cumparam,dar nu s-a aprobat,deoarece fosti proprietari o vroiau inapoi.Dupa o perioada scurta am aflat ca au vandut casa altor persoane iar pe noi ne-au dat in judecata sa parasim locul.Am fost in proces cu ei timp de 5 ani [poate mai mult] timp in care a trebuit sa platesc avocatul pentru orice maruntis,iar intr-un final am ramas pe drumuri [multi zic ca-i vina avocatului].Sotul diabetic,independent de insulina impreuna cu mine si cei 3 copii asteptam sa vina executorul si sa ne evacueze.Credeti ca mai pot face ceva sa am un acoperis deasupra capului?:((:sorry:
Puteti sa va adresati primarului in vederea atribuirii unei locuinte sociale ! Insa , pana la evacuarea dvs mai este cale lunga! Proprietarii sau cei care au cumparat drepturile asupra imobilului trebuie sa va asigure o perioada de 5 ani posibilitatea de a sta in acel imobil cu chirie sau sa va puna la dispozitie un alt imobil in care sa locuiti cu chirie!