avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am casa,nu mai am casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am casa,nu mai am casa

Nici nu stiu cum sa incep.Prin 89 mi-s-a increditat o casa nationalizata Dupa 10 ani (aproximativ)am dorit sa o cumparam,dar nu s-a aprobat,deoarece fosti proprietari o vroiau inapoi.Dupa o perioada scurta am aflat ca au vandut casa altor persoane iar pe noi ne-au dat in judecata sa parasim locul.Am fost in proces cu ei timp de 5 ani [poate mai mult] timp in care a trebuit sa platesc avocatul pentru orice maruntis,iar intr-un final am ramas pe drumuri [multi zic ca-i vina avocatului].Sotul diabetic,independent de insulina impreuna cu mine si cei 3 copii asteptam sa vina executorul si sa ne evacueze.Credeti ca mai pot face ceva sa am un acoperis deasupra capului?:((:sorry:
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:07, 17 Martie 2010
Puteti sa va adresati primarului in vederea atribuirii unei locuinte sociale ! Insa , pana la evacuarea dvs mai este cale lunga! Proprietarii sau cei care au cumparat drepturile asupra imobilului trebuie sa va asigure o perioada de 5 ani posibilitatea de a sta in acel imobil cu chirie sau sa va puna la dispozitie un alt imobil in care sa locuiti cu chirie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare casa nationalizata Anca Simion Anca Simion Buna ziua . Suntem evacuati din casa nationalizata , proprietarul castigand procesul in 2017 , noi fiind informati abia in luna aprilie 2018 . Din cate am ... (vezi toată discuția)
Mafia retrocedarilor claudiu1310 claudiu1310 buna seara Am nevoie disperata de un sfat , de o orientare ...sunt tare debusolat Am pierdut o casa care era nationalizata, casa avea si un teren pe care ... (vezi toată discuția)
Evacuarea din case nationalizate redobandite de fostii proprietari monicadicu monicadicu buna, sunt monica! locuiesc in timisoara, intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. urmasii proprietarului au castigat in instanta casa, si au vanduto. ... (vezi toată discuția)