avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare casa nationalizata

Buna ziua . Suntem evacuati din casa nationalizata , proprietarul castigand procesul in 2017 , noi fiind informati abia in luna aprilie 2018 . Din cate am citit are obligatia sa ne lase sa locuim in casa pe o perioada de 5 ani , platindu-i lui chirie . Exista si varianta sa nu fie de acord cu acest lucru ? Va multumesc frumos .
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Anca Simion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anca Simion , utilizator 15:53, 24 Aprilie 2018
Puteti sa refuzati parasirea imobilului asteptand sa obtina o hotarare judecatoreasca de evacuare, mai castigati astfel cateva luni.Dispozitiile la care va referiti nu mai sunt valabile proprietarul nefiind obligat sa va prelungeasca contractul cu inca 5 ani.Puteti merge cu actele la un av pt a incerca sa tergiversati pe cat posibil,alte sanse nu prea aveti.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna ziua . Va multumesc frumos pt raspuns .
Buna ziua . Va multumesc frumos pt raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa foarte mare pentru un executor judecatoresc mariapah mariapah Am locuit intr-o casa nationalizata,30 de ani , iar in 2010 a fost retrocedata. Proprietarul nu a vrut sa ne prelungeasca contractul de inchiriere si ne-a dat ... (vezi toată discuția)
Evacuarea din case nationalizate redobandite de fostii proprietari monicadicu monicadicu buna, sunt monica! locuiesc in timisoara, intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. urmasii proprietarului au castigat in instanta casa, si au vanduto. ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o intrebare va rog in legatura cu o cerere de parasire domiciliu din partea proprietarului unui imobil: In urma pronuntarii divortului ... (vezi toată discuția)