avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa foarte mare pentru un Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa foarte mare pentru un Executor judecatoresc

Am locuit intr-o casa nationalizata,30 de ani , iar in 2010 a fost retrocedata. Proprietarul nu a vrut sa ne prelungeasca contractul de inchiriere si ne-a dat in judecata pentru evacuare. Am pierdut, normal, procesul. Pe perioada cat a durat procesul ni s-a fixat o chirie in euro, pentru o vila desi era o casa mediocra, si urma evacuarea. Reclamantii si-au angajat un executor judecatoresc, cu o taxa de 9.900 lei, care mi se pare enorma, si pe care eu trebuie sa o platesc pana la urma, pentru recuperarea chiriei si evacuare. Evacuarea nu a avut loc, deoarece noi am parasit locuinta in momentul in care am pierdut procesul(fara drept la recurs). Pot sa-mi recuperez ceva din suma aceea de 9.900 lei de la executor? deoarece evacuarea nu a avut loc.( nu au fost cheltuieli de evacuare) . Deci pot sa-l dau in judecata pe executor pentru recuperarea partiala a banilor? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Evacuare casa nationalizata ovidius34 ovidius34 Buna ziua. Se poate face evacuarea silita unei persoane care locuieste intr-o casa nationalizata aceasta find in proces cu cel care a revendicat casa? (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare Maria_Elena Maria_Elena Bună ziua, am locuit în Constanta într-o casă naționalizată care a fost retrocedată foștilor proprietari, iar aceștia nu au fost de acord să ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare catame2 catame2 buna ziua. locuiesc cu familia mea intr-o casa, care in urma unui proces de 10 ani a fost pierduta in instanta in baza Legii 10. Despagubirile oferite au fost ... (vezi toată discuția)