dupa ce fostul proprietar va castiga procesul de evacuare (presupun ca acesta e motivul pt care va judecati acum), raspunsul este da, la un moment dat va trebui sa eliberati proprietatea in cauza.
Am doua procese cu asa zisul proprietar, unul intentat de el pentru evacuare si unul intentat de mine pentru a demonstra cu acte ca el este mostenitorul. Am vrut sa fac contract de inchiriere cu el cum eram obligat si el mi-a spus ca nu vrea sa faca contract ca el vrea sa parasesc casa. Mentionez ca asazisul proprietar s-a judecat timp de 10 ani cu RAPPS si a pierdut in fiecare proces.Am avut neplacerea sa asist la o discutie intre doua persoane(sot si sotie) bine imbracati care au coborat dintr-o masina luxoasa in zona caselor nationalizate si el o intreba pe ea ,, Ce zici draga vrei sa luam casa asta?" Pe moment am ramas blocat si nu-mi venea sa cred ce am auzit. Oare in ziua de astazi mai exista dreptate?
presupun ca sustinerile dvs sunt doar la nivel de vorbe in vant, nu ca ati fi transmis dvs vreo notificare oficiala prin executorul judecatoresc proprietarului recunoscut de lege cum ca doriti sa sa va inchierieze spatiul si sa si aveti dovada acestor demersuri. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa parasiti acea locuinta. Deci ""batalia"se da pe cat timp veti mai locui acolo, probabil intr-o zona buna a capitalei.
sfatuiti-va cu avocatul angajat pe care l-ati avut in acest timp , sau cu un alt avocat, cu actele in fata, care e cea mai buna solutie pt speta concreta. Furnizati mult prea putine detalii dar doriti raspunsuri cat mai ample si clare.
nici mie nu mi-ar conveni sa renunt la o casa in bucuresti cumparata pe 3 lei, dar daca fostul proprietar si-a redobandit proprietatea in justitie/pe cale administrativa....nu va imaginati ca o sa mai locuiti acolo inca 20 de ani!