Buna ziua.Am cumparat o casa nationalizata care era 1/2 a mostenitorilor care si-au redobandit proprietatea si 1/2 apartinea primariei .Deoarece imobilul nu se putea folosi de doua familii vechiul proprietar a obtinut prin hotarare judecatoreasca irevocabila dreptul de ipoteca legala,suma ce s-a achitat si este la dispozitia primariei .Eu am cumparat casa ca proprietate integraladar am fostii chiriasi ai primariei care locuiesc d vre-o 5 ani fara contract (nici cu vechiul proprietar nici cu mine )si nu vor sa paraseasca locuinta. In conditiile prezentate mai sus,ce mai pot face?
cu stima .Multumesc anticipat pt sfat
da,dar ma gandesc sa gasesc o alta cale de ai evacua mai simpla,eventual cu un executor judecatoresc sau...daca ajungi sa-ti faca justitia dreptate poti sa umbli mult si bn :(
Executorul judecatoresc nu poate actiona decat in temeiul si in limitele cererii titularului unei hotarari judecatoresti definitive-dispuse de instanta de judecata
Case nationalizate
erros
Buna.
Am si eu o intrebare.
Daca o casa a fost retrocedata prin sentinta judecatoreasca,cit timp are proprietarul sa intre in posesie de la data ... (vezi toată discuția)