avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate thores

Activitate thores

Buna seara,
Scrisoarea este venita de la CNPAS
" Intrucit figurati cu venituri relizate din desfasurarea unor activitati independente va invitam sa va prezentati la sediul CSJ in vederea depunerii declaratiei de asigurare pentru a face dovada ca nu va incadrati intru-na din situatiile de mai sus.
Acte necesare :
Carnet de munca in original
CI copie si original
Certificat constatator eliberat de REG COM
Codul unic de inregistrare
Formulare de declaratie
Dosar cu sina
Deciziii de impune anuala finale 2005 - 2010

Va multumesc pentru ajutor !
Buna seara,
Mai jos va povestesc istoria mea si va rog sa-mi dati o solutie sa scap cit mai "curat" posibil.
Deci, lucram la o firma si ca sa mai imi rotunjesc veniturile in 2005 am infintat un PFA pe care am avut o activitate foarte putin, in medie ca 3-4 facturi pe an.
In mai 2006 am nascut primul copil , nestiind ca trebuie sa suspend activitatea am continuat.
In perioada mai - iulie 2008 am lucrat din nou la firma la care eram angajata, iar in iulie 2008 am intrat din nou in concediu de maternitate cu al doilea copil.
In decembrie 2008 am aflat ca trebuia sa nu fi avut activitate si imediat de la 1 Ianuarie 2009 am suspendat activitatea, cu speranta ca .....
Mentionez ca sanatatea si impozitele au fost platite la zi.
Acum am primit o scrisoare de la munca si somaj sa ma prezint cu cartea de munca si declaratiile de impozit.
Va rog sa-mi spuneti ce se poate intimpla si ce pot face ca sa scap "basma curata".
Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Daca culpa mea este intr-adevar serioasa, adica traiesc de 6 ani in paralel cu alta doamna si am si 2 copii cu aceasta. Actuala nu stie si nici nu banuieste absolut nimic. Daca scriu lucrurile acestea in cererea de divort, judecatorul nu ma lasa sa merg pe drumul meu sa-mi vad de copii mei pe care i-am recunoscut.
Buna ziua,
As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca pot merge la tribunal sa cer divortul din vina mea. So ce implicatii ar avea acest lucru asupra partajului. Multumesc anticipat!