Buna ziua,
As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca pot merge la tribunal sa cer divortul din vina mea. So ce implicatii ar avea acest lucru asupra partajului. Multumesc anticipat!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Daca culpa mea este intr-adevar serioasa, adica traiesc de 6 ani in paralel cu alta doamna si am si 2 copii cu aceasta. Actuala nu stie si nici nu banuieste absolut nimic. Daca scriu lucrurile acestea in cererea de divort, judecatorul nu ma lasa sa merg pe drumul meu sa-mi vad de copii mei pe care i-am recunoscut.
domnule e foarte simplu sa divortezi daca tot spui ca actuala sotie cu care esti legal casatrorit nu stie de cealalta relatie cred ca ar fi cazul sa-i spui si atunci 100% vei fi divortat pt. ca sunt sigur ca ar deschide chiar ea actiune de divort si asa vei fi divortat. totusi sase ani mi se pare prea mult ca ea sa nu-si fi dat seama ca aveti o alta relatie. dar aveti grija ca daca una nu stie de cealalta sar putea sa ramai fara amandoua asa ca multa gandire inainte de actiunea pe care vreti sa o faceti.
Divort
tatiana campeanu
as dori sa-mi rasp la urmatoare ploblema,tata vrea sa divorteze de mama din motiv ca bea si el nu mai suporta calvaru asta,insa ea zice ca fara semnatura ei el ... (vezi toată discuția)