Exista cineva in aceasta Tara sau din cei care modereaza acesta sectiune care avand cunostinte juridice sa dea un raspuns cert pe aceasta tema dupa sentinta ICCJ privind suspendarea Hotararii de guvern 735/2010????CRED ca NU .Deci in ce tara traim??Nimeni nu pune punctul pe I.
Pensionar militar - sunt intr-o mare dilema ...nu stiu daca sa trimit cererea pentru recalcularea pensiei sau nu cfm hg.735/2010.Daca o trimit si sunt nemultumit de cuantumul care v-a fi nu se v-a considera ca eu am cerut recalcularea si in eventualitatea unei contestatii se poate face uz de cererea mea? V a multumesc anticipat
In cazul in care ani de vechime militara sunt 15 si in viata civila 15 deci in total 30 se recalculeaza pensia altfel decat pentru cei care au numai ani de vechime militara??Multumesc pentru lamuriri
Referitor la modele de cere tip pentru eliberarea unei adeverinte cu veniturile in ani lucrati la unitatile militare....daca sunt semnate inseamna ca sunt de acord cu recalcurea pensiei si nu mai am posibilitatea de a ataca in instanta o eventuala nemultumire privind cuantumul pensiei.Va rog respectuos sa ma lamuriti .
Am iesit la pensie din cadrul MAI in 01.12.2009 si beneficiez la ierirea la pensie de salarii considerate ca ajutor la trecerea in rezerva.Aceste salarii nu le-am primit din lipsa de fonduri.Spuneti-mi daca e posibil ca aceste salarii sa nu le mai primesc.
Beneficiez de pensie de serviciu anticipata - militara si as vrea sa stiu daca ma pot incadra legal in domeniul privat fara a pierde dreptul de pensie.