avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate sorin_bv

Activitate sorin_bv

Art 118 din legea 31/1990 se refera la SA-uri ,cum pot sa-l aplic si la SRL , sau ce art din legea 31 /1990 modificata imi da voie sa-l aplic , aste este marea mea dilema, din cate am citit la SRL-uri nu se prevede nimic si atunci pot convoca o AGA in aceiasi zi la o ora difernta ?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti la cat timp se poate convoca o a doua AGA la un SRL, daca la prima AGA nu au fost prezenti toti asociatii?
Va rog daca se poate si articolul din lege care reglementeaza, eu am cautat dar nu am gasit o anumita perioada.
Se poate convoca in aceiasi zi la o ora diferenta?
Se aplica art de lege de la SA-uri , daca da din nou ce art permite acest lucru .
Va multumesc pentru viitoarele raspunsuri.
Buna ziua, problema mea este urmatoarea , am infiintat un srl in care sunt 3 asociati cu parti egale .Eu am creditat pe parcursul a 2 ani societate cu 100000 ron si un alt asociat cu 50000 ron, prin dispozitii de plata , fara a avea contract de creditare.Acum vreau sa ies din firma, dar inainte de asta vreau sa -mi recuperez suma creditata.Intrebarea mea este care ar fi temeiul legal prin care pot cere restiuirea sumei cu care am creditat societatea.