Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti la cat timp se poate convoca o a doua AGA la un SRL, daca la prima AGA nu au fost prezenti toti asociatii?
Va rog daca se poate si articolul din lege care reglementeaza, eu am cautat dar nu am gasit o anumita perioada.
Se poate convoca in aceiasi zi la o ora diferenta?
Se aplica art de lege de la SA-uri , daca da din nou ce art permite acest lucru .
Va multumesc pentru viitoarele raspunsuri.
conform dispozitiilor art. 118 legea 31/1990 in convocatorul pentru prima AGA se poate fixa si ora si ziua pentru cea de-a doua AGA - cand cea dintai nu s-ar putea tine(in aceasta situatie poate fi in ziua urmatoare celei stabilite pt prima AGA).
Daca in convocator nu s-a prevazut si data de celei de-a doua AGA, atunci se va face o noua convocare in conditiile art. 195 alin. (3) legea 31/1990 (convocarea cu cel putin 10 zile anterior datei AGA daca actul constitutiv nu prevede altfel)
Art 118 din legea 31/1990 se refera la SA-uri ,cum pot sa-l aplic si la SRL , sau ce art din legea 31 /1990 modificata imi da voie sa-l aplic , aste este marea mea dilema, din cate am citit la SRL-uri nu se prevede nimic si atunci pot convoca o AGA in aceiasi zi la o ora difernta ?