Deci practic eu m`am mutat pe 18 ianuarie 2010.Intretinerea pe decembrie a venit 173 de lei.Pe luna ianuarie a venit de 264 de lei.In mod normal eu ar trebuie sa platesc doar jumatate din luna ianuarie.In schimb mi se spune urmatorul lucru"tu trebuie sa platesti jumatate din decembrie si toata luna ianuarie pentru ca muncitorii care au fost la renovare nu au consumat nimic"Si eu am raspuns in felul urmator "ce va platesc eu dumneavoastra va fi suma de 132 de lei"adica jumatate din luna ianuarie.Este corect asa?
in momentul semnarii contractului sa stabilit ca se plateste intre datele mentionate mai sus.Apoi a venit si mi`a spus sa platesc si intretinerea cu o luna in urma in care eu nu am locuit.drept urmare mi sa adresat "trebuie sa platesti chiria pe data de 17 ale lunii" plus intretinerea.acum ce mai este de facut?
si apoi daca le platesc si pe acele zile de chirie in continuare voi plati chiria intre 25 si 30 ale lunii?
dar acei bani se pot plati si la sfarsitul contractului nu?
Chiria se plateste in avans.in contract se specifica faptul ca intre 25 si 30 ale lunii se plateste chiria pentru luna urmatoare.acum mi se cer banii pentru acele 8 zile diferenta.ce sa fac?
Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Daca in contractul incheiat intre proprietar si chirias este scris ca data de platire a chiriei este intre 25 si 30 ale lunii si eu m-am mutat pe data de 17 pe ce data se plateste chiria?Multumesc
Nu merg inapoi cu timpul.Am vrut doar sa subliniez diferenta de bani in ciuda numarului de zile lucrate la angajare respectiv in luna demisiei.Nu doresc sa fiu platit pentru CFP ci doresc sa fiu platit pentru cele 21 de zile lucrate(5 zile in CO).Sa stabilit de comun acord ca nu voi sta in preaviz;in urma discutiilor ulterioare am decis sa renunt la tichete desi sediul central trimisese 5 tichete pe care nu au dorit sa mi le mai dea.Sunt indreptatit sa cer mai mult ce 360 RON?
In data de 19.03.2010 mi-am dat demisia din postul de consultant vanzari la unul dintre magazinele DEDEMAN din Bucuresti incepand cu data de 22.03.2010.Ulterior am fost contactat de catre o persoana de la resurse umane si mi sa spus ca directorul a uitat sa inregistreze demisia la ITM.Am zis ca nu este corect dar am cazut de acord cu directorul magazinului sa beneficiez de 10 tichete de masa si aproximativ 3 sferturi din salariu asta doar daca imi dau demisia cu data de 1.03.2010.Din data de 22.03.2010 pana pe data de 1.03.2010 am fost in concediu fara plata.La data in care trebuia sa primesc tichetele de masa am fost contactat de catre aceeasi persoana de la resurse umane si mi sa spus ca au venit doar 5 tichete pe care nu mi le-au mai dat "conform regulii" , pentru ca nu am avut efectiv complet de zile. (nici pana azi nu le-am primit nici macar pe cele 5)
Ulterior in ziua de salariu am ramas socat sa vad 360 RON pe card, pentru 21 de zile muncite, luna avand 28. ( a se tine cont ca din momentul angajarii 18.08.2009 si pana pe 30.08.2009 mi s-au cuvenit 750 RON pentru 12 zile muncite) Am fost contactat de catre directorul magazinului si mi sa spus ca ori de cate ori am nevoie pot beneficia de reducere din partea dansului, lucru care pe mine nu ma prea incanta. Ce e de facut? Multumesc anticipat