Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Daca in contractul incheiat intre proprietar si chirias este scris ca data de platire a chiriei este intre 25 si 30 ale lunii si eu m-am mutat pe data de 17 pe ce data se plateste chiria?Multumesc
In contract se specifica faptul ca chiria se plateste anticipat pentru luna urmatoare sau se plateste pentru luna in curs? Daca este valabila a doua varianta atunci platiti chiria pentru cele 8 zile(presupunand ca platiti pe 25 ale lunii) , urmand ca in data de 25 ale lunii urmatoare sa platiti chiria pentru luna trecuta!B-)
Chiria se plateste in avans.in contract se specifica faptul ca intre 25 si 30 ale lunii se plateste chiria pentru luna urmatoare.acum mi se cer banii pentru acele 8 zile diferenta.ce sa fac?
si apoi daca le platesc si pe acele zile de chirie in continuare voi plati chiria intre 25 si 30 ale lunii?
dar acei bani se pot plati si la sfarsitul contractului nu?
Impozit dividende
camicami
Prin hotararea AGA, in luna aprilie anul curent se repartizeaza la dividende profitul nerepartizat din contul 117. O parte s-au ridicat in septembrie cu plata ... (vezi toată discuția)