avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar-Chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar-Chirias

Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Daca in contractul incheiat intre proprietar si chirias este scris ca data de platire a chiriei este intre 25 si 30 ale lunii si eu m-am mutat pe data de 17 pe ce data se plateste chiria?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:40, 30 Martie 2010
Girleanu Luca a scris:

Deci practic eu m`am mutat pe 18 ianuarie 2010.Intretinerea pe decembrie a venit 173 de lei.Pe luna ianuarie a venit de 264 de lei.In mod normal eu ar trebuie sa platesc doar jumatate din luna ianuarie.In schimb mi se spune urmatorul lucru"tu trebuie sa platesti jumatate din decembrie si toata luna ianuarie pentru ca muncitorii care au fost la renovare nu au consumat nimic"Si eu am raspuns in felul urmator "ce va platesc eu dumneavoastra va fi suma de 132 de lei"adica jumatate din luna ianuarie.Este corect asa?

corect!
plus chiria pt luna februarie + chiria pe 8 zile din ian
ce a renovat el in decembrie, nu e treaba dvs
@Girleanu
dvs ,in ce luna a-ti incheiat contractul de inchiriere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea contractului de inchiere, garantie, facturi. a.vram.l a.vram.l Am reziliat un contract de inchiriere imobil -am anuntat verbal pe 22 decembrie ca vreau sa parasesc locuinta pe 31 ianuarie. La momentul acela, uitasem de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi pot avea in asemenea conditii? C.Geta C.Geta buna ziua.m-am mutata de cateva luni in alt judet.m-am angajat la o societate care la cererea mea,in data de 28.02.2009 mi-a incheiat cm cu art 65 aliniatul 1 ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende camicami camicami Prin hotararea AGA, in luna aprilie anul curent se repartizeaza la dividende profitul nerepartizat din contul 117. O parte s-au ridicat in septembrie cu plata ... (vezi toată discuția)