avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Petre Diana

Activitate Petre Diana

Buna ziua! Am verificat pe site ul Anaf si este mentionat la data inactivare 13 septembrie 2012 inactiv conf. deciziei nr. 300689/13 august 2012. Oare este radiata de Anaf?!

adriandimitriu a scris:

mai intai verificati daca n-a fost radiata

Detin o firma impreuna cu un asociat si de aproximativ 6-7 ani nu am mai efectuat niciun fel de activitate pe firma respectiva si nu stiu in ce stadiu se afla. De asemenea, nu mai detin mare parte din actele de infiintare (printre care si certificatul de infiintare) si mai mult de atat firma este deschisa pe numele avut in timpul casniciei (in prezent dar si la momentul deschiderii acesteia eram divortata).

La momentul la care am creat firma eram divortata insa nu schimbasem numele in buletin. As vrea sa reiau activitatea acestei firme si m-ar interesa in ce masura exista cineva care ma poate ajuta in acest sens.

Mentionez ca doar eu doresc sa reiau activitate firmei, asociatul din firma nu mai doreste acest lucru.
intreb ptr ca am inteles ca trebuie sa ajung si pe la starea civila sau ceva de genul ptr a anula certif. de casatorie....etc. Stiti cumva si cam care ar fi bugetul pe care trebuie sa-l aloc acestui minunat eveniment ??? Multumesc foarte mult, nu stiam ca platesc si amenda ca nu mi-am schimbat numele intr-un interval anume de timp...
Buna ziua,
In anul 2008 am divortat de sotul meu, un divort fara partaj si am cerut revenirea la numele anterior casatoriei, cerere aprobata de instanta. Acum dupa 2 ani vreau sa merg sa schimb buletinul pentru ca in tot acest timp nu am mers sa fac acest lucru. Ideea este ca nu mai stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez si unde trebuie sa ma adresez.
Astept un raspuns,
Multumesc foarte mult