avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reluare activitate firma, schimbare sediu si adresa si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reluare activitate firma, schimbare sediu si adresa si obtinerea actelor pierdute

Detin o firma impreuna cu un asociat si de aproximativ 6-7 ani nu am mai efectuat niciun fel de activitate pe firma respectiva si nu stiu in ce stadiu se afla. De asemenea, nu mai detin mare parte din actele de infiintare (printre care si certificatul de infiintare) si mai mult de atat firma este deschisa pe numele avut in timpul casniciei (in prezent dar si la momentul deschiderii acesteia eram divortata).

La momentul la care am creat firma eram divortata insa nu schimbasem numele in buletin. As vrea sa reiau activitatea acestei firme si m-ar interesa in ce masura exista cineva care ma poate ajuta in acest sens.

Mentionez ca doar eu doresc sa reiau activitate firmei, asociatul din firma nu mai doreste acest lucru.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:00, 9 Mai 2022
mai intai verificati daca n-a fost radiata

Buna ziua! Am verificat pe site ul Anaf si este mentionat la data inactivare 13 septembrie 2012 inactiv conf. deciziei nr. 300689/13 august 2012. Oare este radiata de Anaf?!

adriandimitriu a scris:

mai intai verificati daca n-a fost radiata

verificati la anaf, la onrc,... obiceiul de a verifica de la distanta e nepotrivit, arata o oarecare indiferenta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl Costi2017 Costi2017 Buna ziua, Un SRL infiintat de 2 asociati.Sediul social fiind in locuinta unuia dintre ei. La un moment dat,SRL-ul a fost cedat altcuiva,sediul social ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf Romanitei21 Romanitei21 Buna ziua, Am avut o firma intre 1998 si 2001. Aceasta firma nu a mai avut vreo activitate de vreun fel din iulie 2001. Am aflat dupa cativa ani ca acele ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime sau extras revisal eu_ms eu_ms Firma si-a incetat activitatea, angajatorul a plecat din tara. Cum pot obtine o adeverinta de vechime sau un extras din Revisal? (vezi toată discuția)