avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu Social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu Social SRL

Buna ziua,
Un SRL infiintat de 2 asociati.Sediul social fiind in locuinta unuia dintre ei.
La un moment dat,SRL-ul a fost cedat altcuiva,sediul social ramanand in continuare unde a fost,cu conditia ca in scurt timp sa fie modificata locatia.
Au trecut cativa ani,insa respectivul nu a mai modificat locatia sediului social. Iar acum,proprietarului ii este necesar spatiul respectiv.
Am verificat pe site-ul ANAF si am constatat ca respectiva firma (SRL) este inactiva din anul 2012.
Ce trebuie facut pentru ca sediul social al respectivului SRL sa fie radiat din evidentele ONRC ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costi2017 , utilizator 11:35, 12 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Nu s-a facut un astfel de act.
Actele sunt din anii `90.Nu mai stiu sigur ce fel de act s-a facut in acest sens.
Cert este ca respectiva firma,in acest moment este declarata inactiva de catre ANAF.

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf Romanitei21 Romanitei21 Buna ziua, Am avut o firma intre 1998 si 2001. Aceasta firma nu a mai avut vreo activitate de vreun fel din iulie 2001. Am aflat dupa cativa ani ca acele ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier fiscal pentru sediu social expirat ioana.petrea ioana.petrea Am o situatie cu firma din care nu stiu cum sa ies. Istoricul este acesta: - 11 nov 2016 – am suspendat activitatea Mastre Serv Travel la ONRC pentru o ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate firma, schimbare sediu si adresa si obtinerea actelor pierdute Petre Diana Petre Diana Detin o firma impreuna cu un asociat si de aproximativ 6-7 ani nu am mai efectuat niciun fel de activitate pe firma respectiva si nu stiu in ce stadiu se afla. ... (vezi toată discuția)