avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime sau extras Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime sau extras Revisal

Firma si-a incetat activitatea, angajatorul a plecat din tara. Cum pot obtine o adeverinta de vechime sau un extras din Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 20 Ianuarie 2019
Angajatorul este radiat de la ONRC?
Nu stiu daca este radiat de la ONRC. Stiu doar ca s-a dispus dizolvarea societatii...
Intai verificati si dupa aceea reveniti cu acest detaliu .... pentru ca sunt situatii diferite societate radiata si societate neradiata.
Am verificat la Anaf si se pare ca societatea este inca activa. Adica nu apare la registrul societatilor inactive. Banuiesc ca nu este inca radiata. Daca nu este radiata, cum se poate proceda? Multumesc
Nu la ANAF verificati, ci la Registrul Comertului ... dupa care mergeti la ITM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf Romanitei21 Romanitei21 Buna ziua, Am avut o firma intre 1998 si 2001. Aceasta firma nu a mai avut vreo activitate de vreun fel din iulie 2001. Am aflat dupa cativa ani ca acele ... (vezi toată discuția)
Buna seara, prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ... Denisa7 Denisa7 Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar ... (vezi toată discuția)