avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate iogodin

Activitate iogodin

Răspuns la discuția anulare act casa
multumesc mult o sa merg la ei personal sa ma invete ce anume sa fac.este chiar in buftea unde este judecata .totusi credeti ca imi poate face evacuarea ?
vanzarea afost de forma .pt ca eu fusesem incredintata mamei si el tatal mi-a zis sa construiesc ca imi face acte ceea ce a si facut dar acum nu vrea sa recunoasca ca a mers la semnat va dati seama ca cu un cabinet unde exista 2 notari publici nu sar fi putut face un act fara a fi de fata zic eu acum .vreau sa intreb daca pot cita ca si martori notarii?
scuze.deci am cumparat teren si casa de la tatal meu vitreg si mama mea buna .casa si terenul a fost alui inaintea casat cu mama mea.ma dat in judecata o data ca nu ar fi avut mama drept de semnatura pri care se inchie procesul pt ca la pus sa plateasca taxa de timbru si nu aplatit-o.acum revine si ma cheama in judecata dar sa anuleze actul de vanzare cumparare si sa ma evacueze ca stau abuziv in casa lui deoarece el sustine ca nu a fost la notar si nu e semnatura lui cand sa incheiat contractul de vanzare-cumparare.deci o data sustine ca mi-a vandut-o in primul proces dar nu avea mama mea drept de semnatura si acum revine ca nu a fost la notar ,bun intrebarea mea este el singur nu se contazice in cea ce cere instantei,ce trebuie sa fac pt ca sunt singura cu un copil minor pe un salariu ce 8 mil deci nu imi permit un avocat deci as putea face o intampinare prin care sa relatez cea ce trebuie ca sa nu fiu nevoita sa apelez la servicile unui av deoarece nu imi permit si cum as putea sa o fac?pt ca judecatorul nu imi da dreptul cred sa vb fara aparare
multumesc pt raspuns nu nu este alt dosar este aceelasi.deci probabil nu este el e acord cu sentinta sa inteleg nu?
buna ziua am o problema defapt foarte multe dar sa incep pe rand:mama mea sa recasatorit eu de la 10 ani am fost incredintata ei.acum 2 ani a murit ,ea si cu sotul ei de al doilea mi-a vandut mie teren si casa in 2005, din terenul si o anexa care terenul e al lui dar anexa au facut-o impreuna dupa moartea ei intre noi au inceput discutii bun acum ma da in judecata si cere evacuarea di aceasta casa care eu am facut-o pt ca el imi daduse anexa si zice in primul proces ca mama nu avea drept de semnatura pt ca casa era numai a lui si terenul prin care ne judecam pt ca la pus sa plateasca o taxa pe care nu a achitat-o si se incheie procesul acum revine si cu evacuare precum ca el sustine ca nu a mers la notar si ca eu i-am falsificat semnatura asa ceva e imposibil va garantez pt ca nu mas juca cu asa ceva problema este ca eu nu imi permit un avocat si numai stiu ce sa fac domne pt ca asta mereu gaseste ceva sa ma dea in judecata .ce ar trebui sa fac sa se constate ca el minte ca a fost cu mine si mama la notar.sunt disperata credeti-ma.va multumesc
tatal meu vitreg m-a dat in judecata ca i-am facut gard intre mine si el si ca as fi luat mai mult ma dat in judecata da se pare ca el singur a renuntat adica ce scrie in citatie:in temeiul art246cpc ia act de renuntare la judecata formulata de catre reclamant cu recurs in 15 zile.ok bun dupa care ma trezesc iar cu o citatie in care ma cheama iarasi in judecata dar cu actiune posesorie lamuurire dispozitiv.practic nu mai stiu ce sa inteleg a renuntat dar a si revenit cu alta judecata.astept raspunsuri multumesc