tatal meu vitreg m-a dat in judecata ca i-am facut gard intre mine si el si ca as fi luat mai mult ma dat in judecata da se pare ca el singur a renuntat adica ce scrie in citatie:in temeiul art246cpc ia act de renuntare la judecata formulata de catre reclamant cu recurs in 15 zile.ok bun dupa care ma trezesc iar cu o citatie in care ma cheama iarasi in judecata dar cu actiune posesorie lamuurire dispozitiv.practic nu mai stiu ce sa inteleg a renuntat dar a si revenit cu alta judecata.astept raspunsuri multumesc
E simplu, daca nr.dosarelor difera inseamna ca este o alta actiune.
Se poate renunta la o judecata si incepe o alta pe acelasi motiv sau pe un altul nou.
Daca s-a solicitat lamurirea dispozitivului hotararii inseamna ca actiunea, petitia s-a judecat iar ceea ce scrie la sfarsitul hotararii nu se poate pune in executare din diferite motive.
Cred ca este bine sa mergeti la Judecatorie si sa solicitati dosarul (dosarele) si sa vedeti hotararile sau chiar sa le xeroxati si sa va adresati unui avocat pentru a va lamuri .
Din ce ati prezentat pe forum nu putem, sau cel putin, nu pot sa va dau alte sfaturi.
da, nu este de acord in sensul ca nu poate sa o puna in executare. Cu alte cuvinte...nu are ce face cu ea....
Probabil iti va formula o alta actiune..., sper sa nu...
Numai de bine sa auzim.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Succesiune
trennet
Buna seara,
La dosarul de succesiune, in solutionare scrie:
Admite excepţia inadmisibilităţii.
Respinge cererea ca inadmisibilă.
O explicatie pe ... (vezi toată discuția)