Cererea a fost respinsa ca inadmisibila.
Vi se va comunica acasa motivarea hotararii pentru a afla exact
care a fost motivul pentru a fost respinsa cererea de partaj.
Va trebui sa asteptati motivarea hotararii pentru a va lamuri. Se pare ca cererea, asa cum a fost formulata nu putea fi solutionata de instanta. Dvs ar trebui sa stiti pe ce se bazeaza aceasta inadmisibilitate, in functie de chestiunile discutate in instanta.
Dupa aproape 2 ani am primit hotararea acasa.
Eu am deschis succesiune pt pamantul pe care il avea mama mea in titlul de proprietate.
Si acum povestea incurcata.
Mama mea a decedat in 1997 si in anul 1998 tatal meu vitreg a vrut sa vanda actiunile pe care le detinea mama.Si uite asa am mers la notar si am semnat eu (FIICA LUI MAMA)precum ca mama nu are copii sau alti mostenitori.
Si atunci nici nu mi-am dat seama ca, pentru ca tatal meu vitreg sa intre in posesia acelor dividente s-a deschis de fapt succesiunea.
Si ma trezesc eu in 2009 sa deschid succesiunea ca mostenitoare dar nu se mai poate ca eu am declarat ca martor ca nu are alti mostenitori decat pe tatal meu vitreg.
Doresc sa stiu cum pot sa ies din aceasta incurcatura in care am intrat fara sa stiu .
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Succesiune
anditaru
Va supun atentiei urmatorul caz: tatal meu a decedat in 2009 nu s-a deschis nici o succesiune atunci,ca mostenitori au ramas ,sotia ,eu si sora mea.intrebarea ... (vezi toată discuția)