avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legalizare si investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legalizare si investire cu formula executorie

Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea "conform cu originalul" ? multumesc
Da.
Insa daca nu aveti acea copie puteti solicita eliberarea unei copii legalizate si investita cu formula executorie.
Am hotararea in original, dar am inteles ca trebuie anexata in copie la cererea de legalizare si investire. Credeam ca trebuie sa adaug eu pe copie mentiunea "conform cu originalul" semnata si stampilata de mine
treaba e ca atunci cand va duceti sa investiti cu formula executorie acea copie a hot. judecatoresti fiind def. si irev. doamna care o legalizeaza adica cel mai probabil la arhiva judecatoriei de care apartineti pune o stampila tip pe care scrie "prezentul inscris estye conform cu originalul aflat la dosarul nr...." si "prezenta cipie se atesta de noi ca fiinbd conforma cu originalul ramas definitiv prin ....",
deci cam asa scrie atunci cand va duceti sa o legalizati cu timbru judiciar ...etc....
bafta!
sper ca v-ati lamurit cat de cat.

ps. eu am avut o hotarare definitiva la judecatorie si scria prima varianta si irevocabila in tribunal si era scrisa a doua varianta...=D>
Mergeti direct cu originalul.
Sau la cererea de legalizare sa anexez originalul hotararii? Cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca penelopa1 penelopa1 Am facut demersurile necesare(plata taxa timbru,timbre fiscale , taxa timbru 2 lei si taxa timbru 6 lei etc) pentru obtinerea unei copii la o ... (vezi toată discuția)
Obtinere executare silita pasi Noname2011 Noname2011 Am inteles ca ptr executarea silita este nevoie de hotararea definitiva, irevocabila a instantei de fond si investita cu formula executorie. Toate aceste ... (vezi toată discuția)
executare hotarare girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta In urma unui litigiu comercial am obtinut o hotarare favorabila (OUG 5/2001). Am dus hotararea pentru investire cu formula executorie iar azi mi s-a spus ( de ... (vezi toată discuția)