avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare hotarare
Discuție deschisă în Executare silită

executare hotarare

In urma unui litigiu comercial am obtinut o hotarare favorabila (OUG 5/2001). Am dus hotararea pentru investire cu formula executorie iar azi mi s-a spus ( de catre grefier) ca s-a mai acordat un termen pentru a face dovada ca este " definitiva si irevocabila".
Aici este greseala mea. Presupun ca trebuia sa o fac mai intai def si irev. Oare daca fac o copie a hotararii def si irev si o depun pana la termen se poate?
Cel mai recent răspuns: girbeaionicavioleta , utilizator 10:39, 14 Septembrie 2010
Trebuia altfel cum v-a primit-o executorul?Duceti-va la termen si depuneti copie dupa hot def si executorie.
Nu am ajuns inca la exexcutor. Am depus hotararea in ORIGINAL pentru investire. Am o copie si as dori sa o fac definitiva si irev.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
Obtinere executare silita pasi Noname2011 Noname2011 Am inteles ca ptr executarea silita este nevoie de hotararea definitiva, irevocabila a instantei de fond si investita cu formula executorie. Toate aceste ... (vezi toată discuția)