avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate stefan gostin

Activitate stefan gostin

Buna ziua . sunt PFA si am incheiat un contract de inchiriere cu o firma care acum refuza sa plateasca si sa inapoieze produsele inchiriate (popi metalici pt cofrare). Am facut deja o notificare dar na am primit oficial nici un raspuns. mentionez ca am primit un bilet la ordin in alb drept garantie de plata. Ce ar fi de facut in continuare?
Răspuns la discuția Cand trebuie sa detii rovinieta?
si eu am depus contestatie si am proces pe 19 iunie
am contestat pvcc-ul cat si legea ,pt. discriminare
daca stam cu mainile in san nu se rezolva nimic
mergeti cat mai multi si depuneti contestatie ca doar asa ne vor lua in seama
curaj , si bafta va doresc
Răspuns la discuția Cand trebuie sa detii rovinieta?
RUGAMINTE!!!! adresata avocatiilor
va rog sa ne ajutati sa formulam o contestatie cat mai corecta
deoarece ,in functie de cum este formulata contestatia i se va da importanta cuvenita
multumesc anticipat
Răspuns la discuția Cand trebuie sa detii rovinieta?
atentie in legatura cu contestatiile [nu trebuie sa depasim 15 zile de la instiintarea de plata ]eu unul o sa ma grabesc si am sa formulez o contestatie ,chiar azi .
intr-o revista de publicitate a unui magazin de bricolaj multinational apare o fotografie cu casa mea .Magazinul respectiv isi promoveaza anumite produse din fotografie care nici macar nu sunt cumparate de la ei .Asta se intampla fara acceptul meu. este asta o fapta legala ???
sunt si eu in aceeasi situatie .va rog daca rezolvati ceva sa postati .la fel voi face si eu daca rezolv ceva ,.ne chinuim de ccava timp dar la bucuresti totul merge mai greu .multumesc
daca imi poate spune cineva ,va rog ce pot face in situatia in care am conducte pe terenul meu .cum le pot muta sau scoate sau sa fac ceva sa nu mai stea terenul degeaba,sa pot construi sau sa iau o chirie de la ei ca platim impozitul degeaba de 20 ani .multumesc anticipat