avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... refuz plata si inapoierea bunului inchiriat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

refuz plata si inapoierea bunului inchiriat

Buna ziua . sunt PFA si am incheiat un contract de inchiriere cu o firma care acum refuza sa plateasca si sa inapoieze produsele inchiriate (popi metalici pt cofrare). Am facut deja o notificare dar na am primit oficial nici un raspuns. mentionez ca am primit un bilet la ordin in alb drept garantie de plata. Ce ar fi de facut in continuare?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
stefan gostin, utilizator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:36, 11 Decembrie 2017
O solutie ar fi executarea acelui bilet la ordin cu suma pe care v-o datoreaza. Pentru refuzul de a va inapoia bunurile inchiriate solutia ar putea fi o plangere la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin duta4444 duta4444 Am primit un bilet la ordin in alb (doar cu semnatura titularului) drept garantie pt niste lucruri pe care le-am inchiriat unei s.r.l.. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita online_eu online_eu Buna ziua! Sunt posesoarea unui spatiu comercial, pe care l-am inchiriat unei firme SC. Am incheiat cu SC. un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Procedura in vederea anularii biletelor la ordin in alb si avalizate andrei-toma andrei-toma Am urmatoarea situatie. Prin societatea mea am incheiat un contract comercial cu o alta societate comerciala. Obiectul contractului presupunea prestari ... (vezi toată discuția)