avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... publicare foto fara aprobarea proprietariului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

publicare foto fara aprobarea proprietariului

intr-o revista de publicitate a unui magazin de bricolaj multinational apare o fotografie cu casa mea .Magazinul respectiv isi promoveaza anumite produse din fotografie care nici macar nu sunt cumparate de la ei .Asta se intampla fara acceptul meu. este asta o fapta legala ???
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:49, 26 Aprilie 2010
Nici infractiune nu e!.Daca v-a produs vre-un prejudiciu( moral sau material ) puteti actiona in instanta.Va trebuie probe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)
Este legal să public pe facebook un selfie cu mine si cu o altă persoană chiar dacă nu am acordul acesteia? Alin1891 Alin1891 Bună seara! Am și eu o nelămurire, pe care de altfel o puteți deduce și din titlu. Pot publica pe facebook sau pe oricare dintre rețelele de ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate potrivit??? Melabella Melabella Buna, Intreb pt o prietena: vrea sa aduca de la un magazin de bricolaje din tara si din afara tarii diverse produse pe baza de comanda si sa le livreze la ... (vezi toată discuția)