avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate gabello

Activitate gabello

Răspuns la discuția mostenire
deci singurele probleme daca va fi luata in spatiu ar fi eventualitatea unor amenzi sau credite la banci nereturnate ,ca vor veni toate actele la usa acestei familii?
Discuție mostenire
buna ziua as dori si eu un raspuns la urmatoarea problema.Este vorba despre 2 surori dintre care una din ele in urma cu ceva ani a fost adoptata cu toate actele de catre o familie care sunt in acelasi timp unchi si matusa pentru ambele surori.Acum cealalta sora solicita acestei familii o luare in spatiu pentru a-si face C.I si cetificat de nastere deoarece le-a pierdut pe cele vechi.mentionez ca aceasta sora este casatorita ,are un copil minor si locuieste cu chirie la alta adresa.Intreebarea mea este:daca aceasta sora va fi luata in spatiu si i se vor elibera acte pe adresa familiei care a adoptat cealalta sora,acest fapt va avea ceva repercusiuni asupra celei adoptate?si daca da .de ce fel.In plus,familia adoptiva nu are alti urmasi,deci logic copilul adoptiv are drept de mostenire asupra bunurilor in caz de deces,deci mai tarziu daca va fi vorba de acest fapt,sora care solicita luarea in spatiu va avea si ea ceva drepturi asupra bunurilor pe care le-ar mosteni sora adoptata?va multumesc
Discuție partaj divort
buna ziua .Cu catva timp in urma am vandut apartamentul meu din bucuresti si m-am mutat cu sotia in locuinta care pe atunci era propietatea mamei ei.Dupa decesul mamei soacre prin certificat de succesiune,locuinta a ramas in propietatea fostei mele sotii.Cu banii diin vanzarea apartamentului am facut cateva imbunatatiri la aceasta locuinta.Dupa ce s-au terminat banii ,pur si simplu ,ajutata si de rude m-a dat afara.din locuinta.In anul 2008 a introdus actiune de divort.La prima infatisare m-am prezentat si am raspuns instantei ca nu sunt de acord cu divortul.S-a dat o amanare,insa apoi eu nu am putut sa ma prezint.S-a judecat in lipsa.Intrebarea mea este:exista vreo cale legala prin care mai pot solicita referitor la faptul ca m-a lasat pe strada?Mentionez ca figurez in evidenta politiei si a primariei ca domiciliul la aceasta locuinta.Va multumesc
Răspuns la discuția cont bancar
va multumesc pentru raspuns.insa mai departe iata despre ce este vorba.In contul meu vin diferite sume deoarece vand anumite produse online.Normal ca la un interval de timp ridic aceste sume cu cardul bancar.De la banca m-au anuntat ca intre aceste sume se afla si una eronata.Adica trimisa din greseala in contul meu.Si care s-a ridicat de catre mine.Ei mi-au dat toate detaliile cand si unde i-am ridicat.Aveau voie sa vada aceste lucruri din contul meu fara ca eu sa stiu?Si al 2 lea.Acum ma someaza sa retrimit aceasta suma inapoi dar in termen de 3 zile.Deci vina nu a fost a mea.Acum va intreb :sunt obligat ca in aceste 3 zile sa retirimit banii?Dar daca nu am aceasta suma ,sa zicem 7 zile?Nu inteleg de ce ma forteaza banca cand greseala nu imi apartine
Discuție cont bancar
Va salut ,am si eu o intrebare.Detin un cont bancar la una din banci si am fost sunat de catre dansii spunadu-mi ca exissta o reclamatie pe o suma de bani care mi-a intrat in cont.Nu stiam de aceasta suma nimic,insa am ramas uimit ca mi-au spus despre toate operatiunile pe care le facusem anterior.As vrea sa stiu,banca are dreptul de a controla contul personal?