avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Activitate Rayna

Activitate Rayna

Discuție Provizioane
Buna ziua,
In 16.12.2011 am emis doua facturi catre un client in val de 141980 lei, in 06..01.2012 am incasat 114500 lei, iar in 20.02.2012 ni s-a comunicat intrarea in insolventa a firmei.
Va rog sami spuneti daca este obligatoriu sa provizionam diferenta neincasata pe rezultatele anului 2011 (ceea ce ne-ar duce firma in pierdere pe 2011).
Multumesc pentru raspuns
Discuție import export
O firma din UE importa marfa din Turcia si, din greseala o dirijeaza spre Romania in loc de Croatia. Firma fiind si clientul firmei din Romania cere ca noi sa facem formalitatile vamale, facandu-ne factura de vanzare, si ulterior sa exportam in Croatia marfa , in numele lui. Cum sa procedam sa fie toate in regula?
Răspuns la discuția Probleme cu vecinul
Va multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția Probleme cu vecinul
Este casa cu mai multe apartamente care sunt proprietate privata.
Locuiesc la parterul unei case cu un etaj si sunt proprietarul apartamentului. De o buna bucata de vreme prin tavanul camerei se infiltreaza apa. Vecinul de sus refuza sa accepte ca are o defectiune motivand ca a schimbat toata instalatia cand s-a mutat si mai nou sta de vorba cu mine. Am fost la Politie sa fac reclamatie, m-au trimis la Primarie.Primaria sustine ca se ocupa numai de blocuri si solutia ar fi sa- l actionez in judecata. Dati-mi, va rog, un sfat cum sa rezolv problema. Va multumesc!
in cazul unui SRL cat se poate repartiza din rpfit si cum se fiscalizeaza. Va rog baza legala. Multumesc mult.
cum se fiscalizeaza, va rog
Cat din profitul pe 2009 a unei societati cu capital privat se poate repartiza la prime de paricipare a pers.la profit si cum se fiscalizeaza aceste prime in 2010, cand se
distribuie . Multumesc