Locuiesc la parterul unei case cu un etaj si sunt proprietarul apartamentului. De o buna bucata de vreme prin tavanul camerei se infiltreaza apa. Vecinul de sus refuza sa accepte ca are o defectiune motivand ca a schimbat toata instalatia cand s-a mutat si mai nou sta de vorba cu mine. Am fost la Politie sa fac reclamatie, m-au trimis la Primarie.Primaria sustine ca se ocupa numai de blocuri si solutia ar fi sa- l actionez in judecata. Dati-mi, va rog, un sfat cum sa rezolv problema. Va multumesc!
Daca locuiti intr-o casa nationalizata ea se afla tot in jurisdictia primariei. Daca insa locuinta este cumparata in parte cu vecinul atunci daca pe cale amiabila nu va puteti intelege nu va ramane decat calea instantei. Astept precizarile dv cu privire la tipul de locuinta.
Inaintati actiune in justitie pe temeiul raspunderii civile delictuale pentru prejudiciile cauzate si pe obligatia de a face in legatura cu reparatiile ce se impun instalatiilor si conductelor. In cauza puteti folosi intre mijloacele de proba si o expertiza de specialitate care va stabili si cauza reala a scurgerilor de apa. Succes !
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)