FOSTA SOTIE (NEBUNA!!! )( DIVORTAT DE 5 ANI ) DUPA CE CA NU MA LASA SA-MI VAD COPILUL ( H.J. PROGRAM DE VIZITA, DEFINITIVA SI IREVOCABILA) MA MAI TINE SI PRIN JUDECATORII - 7 ACTIUNI PE CODUL CIVIL IN ULTIMILE 3 LUNI SI UNA PE PENAL ( PANA ACUM ) - CATE O CERERE LA INSTANTA PE RAZA CAREIA DOMICILIEZ (MANGALIA) SI INCA UNA SIMILARA LA INSTANTA DE PE RAZA EI (CONSTANTA ) : CUM SA PROCEDEZ PENTRU A O FACE SA INCETEZE ??? (MI-AM PIERDUT SI SERVICIUL DIN CAUZA TIMPULUI CONSUMAT PRIN JUDECATORII ) - AVOCATA CARE II DESCHIDE ACTIUNILE ( CU REA CREDINTA ) POATE FI TINUTA RESPONSABILA ???
Dupa 5 ani de motive "tembele" pe care le-a invocat pentru a ma impiedica sa-mi vad baiatul ( 4 plangeri penale cu N.U.P.) in prezent ultima gaselnita ="nu vrea" copilul sa ma mai vada din aceasta cauza fata de anterioarele executari silite , acum nici macar asa nu pot sa-l mai vad ; cum pot obtine o exminare psihiatrica (medico-legala ) a minorului cu scop de proba in instanta ?
mama a facut cerere de marire pensie alimentara la judecatoria pe a carei raza locuiesc (Mangalia) prin rep. av. si simultan la judecatoria Constanta (domiciliu minor ) cerere de marire pensie alimentara in nume minor (prin reprez.av.)
Care dintre aceste doua cereri pot fi respinse ? in contextul in care nu ma lasa sa-mi vad copilul desi exista H.J. definitiva si irevocabila si in faza de executie silita privind program de vizita minor dar nu sa putut desfasura nici macar cu ajutor exec. judecatoresc !