FOSTA SOTIE (NEBUNA!!! )( DIVORTAT DE 5 ANI ) DUPA CE CA NU MA LASA SA-MI VAD COPILUL ( H.J. PROGRAM DE VIZITA, DEFINITIVA SI IREVOCABILA) MA MAI TINE SI PRIN JUDECATORII - 7 ACTIUNI PE CODUL CIVIL IN ULTIMILE 3 LUNI SI UNA PE PENAL ( PANA ACUM ) - CATE O CERERE LA INSTANTA PE RAZA CAREIA DOMICILIEZ (MANGALIA) SI INCA UNA SIMILARA LA INSTANTA DE PE RAZA EI (CONSTANTA ) : CUM SA PROCEDEZ PENTRU A O FACE SA INCETEZE ??? (MI-AM PIERDUT SI SERVICIUL DIN CAUZA TIMPULUI CONSUMAT PRIN JUDECATORII ) - AVOCATA CARE II DESCHIDE ACTIUNILE ( CU REA CREDINTA ) POATE FI TINUTA RESPONSABILA ???
da, poate fi tinuta responsabila.. angajati-va si dvs un avocat sa contracareze actiunlie ei si sa va repuna pe dvs in drepturi..dvs daca nu ati inebunit numai scrieti cu majuscule ca se citeste mai greu si se cheama ca tipati la noi.. cu ce v-am gresit sa tipati la noi?
Avocata care ii redacteaza actiunile nu poate fi facuta responsabila sub nici o forma. Aceasta redacteaza cererile de chemare in judecata dupa faptele si actele prezentata de fosta sotie. Pentru acest lucru avocata incaseaza un onorariu.
Va recomand ca si dvs. sa va angajati un avocat(a) si daca plangerile fostei sotii sunt nejustificate aveti posibilitatea sa o sanctionati prin obligarea acesteia la plata onorariului de avocat si la plata contravalorii zilelor lipsa de la serviciu. Daca faceti asta sigur o sa-i piara cheful de a-si petrece timpul prin Judecatorii si tribunale.
Mult succes!
cred ca ar fi recomndata angajarea unui avocat . tb sa faceti acest lucru de la bun inceput, si astfel nu mai era necesar sa va prezentati personal in instanta si sa va pierdeti serviciul .
~ Conținut șters la cerere ~
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
catalingrigore77
in urma divortului am parasit domiciliu (evitand tot felul de scandaluri din partea sotiei),lasand acolo fosta sotie si cei doi copii
ce trebuie sa fac sa ... (vezi toată discuția)