mama a facut cerere de marire pensie alimentara la judecatoria pe a carei raza locuiesc (Mangalia) prin rep. av. si simultan la judecatoria Constanta (domiciliu minor ) cerere de marire pensie alimentara in nume minor (prin reprez.av.)
Care dintre aceste doua cereri pot fi respinse ? in contextul in care nu ma lasa sa-mi vad copilul desi exista H.J. definitiva si irevocabila si in faza de executie silita privind program de vizita minor dar nu sa putut desfasura nici macar cu ajutor exec. judecatoresc !
Prima cerere va fi respinsa. Ii puteti formula plangere penala pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti. Ca proba procsul verbal de constatare al executorului judecatoresc.
Dupa 5 ani de motive "tembele" pe care le-a invocat pentru a ma impiedica sa-mi vad baiatul ( 4 plangeri penale cu N.U.P.) in prezent ultima gaselnita ="nu vrea" copilul sa ma mai vada din aceasta cauza fata de anterioarele executari silite , acum nici macar asa nu pot sa-l mai vad ; cum pot obtine o exminare psihiatrica (medico-legala ) a minorului cu scop de proba in instanta ?
Din punctul meu de vedere discutam de o competenta alternativa, pentru ca potrivit art.5 c.proc.civ cererea se face la instanta domiciliului paratului,iar potrivit art 10 c.proc.civ in afara de instanta domiciliului paratului mai este competenta si instanta de la domicliliul reclamantului.Oricum ar fi este cert faptul ca trebuie sa invocati , dupa ce instanta se pronunta in prealabil in una dintre ele, exceptia autoritatii de lucru judecat pentru cea de-a doua, urmand sa faceti dovada in acest sens.In ceea ce priveste faptul ca mama va impiedica sa aveti legaturi personale cu minorul, aveti la indemana plangerea penala formulata in baza ar.307 al.2 c.p.-impiedicarea in mod repetat de oricare dintre parinti sa aiba legaturi personale cu minorul., folosindu-va in dovedirea plangerii de procesul-verbal incheiat de executorul judecatoresc.
Pensie alimentara
ramonela
buna ziua!ma numesc danila ramona,am 20 de ani si am si eu intrebare in legatura cu pensia alimentara.de 3 ani trebuia sa mi se plateasca o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)