avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentară

Ce acte îmi trebuie pentru a redeschide un dosar din care nu a mai fost plătită pensia alimentară de aproximativ 6 ani?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 21:15, 2 Ianuarie 2018
Daca aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens, va puteti adresa executorului judecatoresc pentru recuperarea pensiei restante din ultimii 3 ani.
Și dacă acea persoană locuiește în Constanța și eu în Timișoara?
Trebuie sa l dati in judecată la judecatoria unde are buletinul copilul
Și copilul daca nu are buletin nu are decât 13 ani îl pot da unde am eu buletinul?
domnule avocat dar cine face legile astea idioate ? cum adica pt ultimii 3 ani ? dar oare acel copil, sau in general toti copii doar in ultimii 3 ani au avut nevoie de hrana , haine educatie etc..pana atunci cu ce au trait cu aer ?: stiu ca nu avocatii dau aceste legi dar intreb si eu asa pt ca sunt in aceeasi situatie si sincer imi este sila de justitia din aceasta tara .. pt ca nici`o lege nu este in favoarea copiilor .. ca sa obtii ceva trebuie sa te rogi de celalalt parinte sa`ti dea o procura ..el iti rade in nas si nu vrea ... zice ca esti la mana lui si se razbuna pe tine parinte de buna credinta prin copil.. legea ii da numai drepturi dar obligatii nu are deloc ..munceste la negru ca sa nu iti dea o pensie alimentara care si asa e de rahat ca nu poti lua nici macar o pereche de incaltari mai bune cu suma pe care o stabilesc domnii judecatori..ca na ..ce le pasa lor ?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mocutzy27 mocutzy27 platesc pensie alimentara copilului meu din prima casnicie,iar acum la a doua am un alt copil in varsta de 6 luni. suma platita ca si pens alim se imparte ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tatianaardeleanu tatianaardeleanu Care sunt pasii pentru a da in judecata pt fixare pensie alimentara in urma angajarii fostului sot?La calcul sunt luate in considerare ca venit si bonurile de ... (vezi toată discuția)
Majorare de pensie alimentara si neplata acesteia adina1981 adina1981 va rog ajutati-ma,as dori sa dau pentru marire de pensie alimentara pe fostul sot am incercat calea ameabila ,adica sa vb cu el dar nu se poate discuta ameabil ... (vezi toată discuția)