avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate sandy74

Activitate sandy74

Răspuns la discuția ce trebuie sa fac?
Adica pot sa merg direct la primărie cu tatăl meu ? Si sa mi schimb certificatul de naștere.
Am 36 de ani părintii mei nu sunt căsătoriți legitim , eu purtandu i numele mamei , in dreptul tatălui având o liniuța. Tata meu după 36 de ani s a trezit ca vrea sa ma treacă pe numele lui sau cel Putin sa ma recunoască in certificatul de naștere.Ce trebuie sa fac sau unde sa ma adresez?
Menționez e tatăl meu locuim împreuna .
Răspuns la discuția infractiune?
Daca o chem in instanta pe amica mea, pentru ne plata fact telefonice ,dovedind cu martori, sms trimise de ea etc. Exista posibilitatea sa pierd procesul?
Răspuns la discuția infractiune?
pot fi acuzata de evaziune fiscala? pentru ca ma scad de cheltuieli pe societate.
Discuție infractiune?
Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila,
dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi plătească 4100 RON fact. telefonica, Am făcut o plângere penala la politie la indemnul unui avocat, pentru recuperarea banilor. Si din păcate tot eu am fost trasa la răspundere de dnul polițist pentru ca am înstrăinat telefoanele . Din moment ce acele abonamente sunt încheiate în numele societății,pot fi trasa la răspundere pentru ca includ in societate cheltuieli, care in realitate nu sunt ale societății. Acum eu ce sa fac, sa ma las intimidata de dnul polițist. Sa mi retrag plângerea? Menționez ca amica mea are cunostințe la politie. X-(