Sunt actionar la o S.C.-S.A.din anul 1996.Dupa catva timp societatea s-a privatizat.Pana in prezent nu am primit niciodata devidente,iar proprietarul majoritar a subanchiriat spatiul.Actiunile societatii nu se tranzactioneaza nicaieri Va intreb:cum trebuie sa procedez si daca am dreptul sa primesc devidente sau cum pot vinde actiunile?Pe actionarul principal nu-l gasesc la locatia pe care a subanchiriat-o si nu-mi da nimeni nici o informatie.
ln ianuarie 2009,comisia de expertiză medicală de pe lângă casa de pensii a decis pensionarea mea cu gradul 2 de invaliditate pe perioadă determinată,respectiv până in ian.2010.Când s-a primit decizia de pensionare la unitatea unde lucram,conducerea,prin decizie,a dispus încetarea contractului de muncă,cf art.56,lit.d) din Codul muncii.În acest caz,fiind o pensionare pe perioadă determinată,consider că nu trebuia întrerupt contractul de muncă ci suspendarea mea din functie până la revizuire cf.art.50,lit.b) din Codul muncii,fiind un caz ce nu-mi este imputabil.Consideraţi corectă decizia dată de unitate si faptul că in ea nu s-a specificat termenul in care trebuie contestată si unde?Precizez că în ianuarie 2010,când am mers la revizuire,comisia medicală a decis pensionarea definitivă pt invaliditate,gradul 2.Eu mai pot contesta decizia dată de unitatea unde am lucrat,în situatia arătată şi cui trebuie să mă adresez?