avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate fraiera

Activitate fraiera

Răspuns la discuția Recuperare delapidare
Multumesc pt. raspunsuri. Cu returnarea banilor nu cred ca o sa am probleme pt. ca a inteles in ce situatie grava este si incearca sa se tina de graficul de returnare(a adus aproape jumatate ), mai ales ca nu i-am pus nimic in plus, nici un leu daune sau altele.
Mai delicata e situatia in contabilitate, daca la un eventual control se descopera corecturile. De aceea eram curioasa daca sunt obligata sa-l denunt.
Răspuns la discuția HELP! recuperare delapidare
Pe angajat l-am dat afara, a recunoscut faptele, a semnat un angajament de plata si a inceput sa-mi returneze banii. In conta m-am mai lamurit ce trebuie sa fac.
Problema ar mai fi daca trebuie sa fac plangere sau nu in cazul in care imi recuperez banii? Daca ajung in tribunale sau la politie ma lungesc prea mult si nu am siguranta ca-mi recuperez banii.
Cum justific corecturile la un eventual control?
L-am prins pe unul dintre angajati cu niste chitante false (delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals).
A recunoscut, a semnat un angajament de plata, si a inceput sa-mi aduca banii (o suma destul de mare).

Intrebare: Sunt obligata sa fac vreo plangere, sau putem rezolva intern? As evita plangerile pt. a-mi recupera mai repede banii.
Va rog ajutati-ma. Unul din angajatii mei a falsificat chitante si a incasat niste bani necuveniti. A recunoscut si a inceput sa-mi returneze banii. Problema mea este cum pot inregistra in contabilitate corecturile la chitante (vechi de cateva luni), la dispozitiile de plata si recuperarea sumelor (fara plangere penala).
Please, urgent!