avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general HELP! recuperare delapidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

HELP! recuperare delapidare

Va rog ajutati-ma. Unul din angajatii mei a falsificat chitante si a incasat niste bani necuveniti. A recunoscut si a inceput sa-mi returneze banii. Problema mea este cum pot inregistra in contabilitate corecturile la chitante (vechi de cateva luni), la dispozitiile de plata si recuperarea sumelor (fara plangere penala).
Please, urgent!
Cel mai recent răspuns: fraiera , utilizator 14:48, 29 Septembrie 2005
un contabil sigur te-ar putea ajuta.
Dacă nu faci Plângere penală, ce sanctiune aplici angajatei respective?????? Ar cam merita...........
Pe angajat l-am dat afara, a recunoscut faptele, a semnat un angajament de plata si a inceput sa-mi returneze banii. In conta m-am mai lamurit ce trebuie sa fac.
Problema ar mai fi daca trebuie sa fac plangere sau nu in cazul in care imi recuperez banii? Daca ajung in tribunale sau la politie ma lungesc prea mult si nu am siguranta ca-mi recuperez banii.
Cum justific corecturile la un eventual control?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare delapidare fraiera fraiera L-am prins pe unul dintre angajati cu niste chitante false (delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals). A recunoscut, a semnat un angajament de plata, si a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani familistu familistu buna ziua am platit timp de 1 an si jumatate o suma de bani la o firma de recuperare a creantelor - firma 1. dupa lungi demersuri atat la banca cat si la ... (vezi toată discuția)