Puteti sa-mi spuneti cum a-ti rezolvat problema?
Multumesc
m-elena a scris:
noi am rezolvat problema...mergeti la un birou de inmatriculari auto,sunt nenumarate firme in fiecare oras,poate va ajuta ei...oricum dau un sfat sa se auda bine,nu cumparati masina fara acel certificat fiscal,indiferent ca va promite ca vi-l da a doua zi sau mai stiu eu cum...ei promit orice numai sa dea masina,apoi aveti nopti nedormite ca nu o puteti inmatricula si trebuie sa gasiti solutii care nu sunt in avantajul vostru,bani cheltuiti in plus si nervi nu mai zic....samsarii astia stiu ca trebuie sa dea acel certificat fiscal dar te conving ca nu trebuie,stiu ei mai bine...ca au vandut nenumarate masini...adica cu alte cuvinte mai sunt cativa necajiti care il cauta........cand o patesti,iti dai seama ca nu se merita sa fii de buna credinta....dar asta e,daca cumperi o masina poate o singura data,nu ai de unde sti...si in plus cei care fac actele de vanzare cumparare nu iti zic,mai ales in targuri toti stiu dar probabil ca omit sa zica pt ca sunt intelesi intre ei,nu stiu ce sa zic....
asa ca...fara certificatul fiscal nu cumparati masini,indiferent cat de ieftin o lasa...ca risti sa stai cu ea in fata blocului.......