avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... imposibilitatea de inscriere masina la Financiar, nu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

imposibilitatea de inscriere masina la Financiar, nu am financiarul de la vanzator

Buna ziua,
am si eu o prioblema si nu stiu cum sa o rezolv.
Am cumparat dupa www.autovit.ro o masina
autohtona.
Am vazut-o pe net, am sunat m-am intalnit cu respectivul undeva in parcarea unui Hipermarket, am fost sa intocmim actele in targ la Vitan la o ghereta.
Cu certificatul de vanzare
, contractul de vanzare cumparare
si cartea de identitate a masinii am plecat acasa (persoana dupa Cartea de identitate este aceeasi cu cea din Certificatul de inmatriculare), urmand ca samsarul respectiv sa-mi dea financiarul in 2-3 zile.
Binenteles ca orice bisnitar, nu mai raspunde la tel. si am inceput sa-mi fac griji.
Am fost la persoana din Cartea de identitate si surpriza...mi-a arata ca pe Certificatul de inmatriculare a scris ca a vandut masina catre o anumita persoana cu cca. 2 ani in urma, persoana de la care eu nu am decat numele (care este trecut pe spatele Certificatului de inmatriculare "Instrainata catre .... din data..... ").
Recunosc nu am verificat la fata locului actele, oricum nu stiam care, ce si cum.
Firma care a facut Contractul de V-C cred ca era pe mana cu samsarul respectiv, deoarece nu mi-a atras atentia ca figura in certificatul de inmatriculare faptul ca masina a fost vanduta. Eu intentionez sa o inscriu la Financiar, insa nu am fisa de radiere de la vanzator. Persoana care este trecuta in acte (certificat de inmatriculare si cartea de identitate) a scos masina de la Financiar la vremea respectiva.
Persoana din cartea de identitate mi-a transmis pe email scanat contractul de V-C.I. al persoanei care a cumparat, numarul de telefon al cumparatorului si faptul ca a scos masina de la financiar.
Am rugamintea daca aveti o solutie pentru acesta problema sa-mi spuneti ce trebuie sa fac a.i. daca vreau sa vand aceasta masina sa fie totul legal.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
cft, utilizator

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Proprietaru nu mi-a dat certificatu de proprietate johndogaru johndogaru Buna ziua! Am incheiat un contract de vanzare-cumparare,cu un domn din brasov,actele fiind incheiate la buzau,el prezentand numai Targa(talonul masini),spunand ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto si radieri eugen buleandra eugen buleandra am cumparat o masina din targ,masina fiind vanduta de un intermediar,cand am contactat adevaratul proprietar pentru a face actele masinii,acesta mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)