avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proprietaru nu mi-a dat certificatu de proprietate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proprietaru nu mi-a dat certificatu de proprietate

Buna ziua! Am incheiat un contract de vanzare-cumparare,cu un domn din brasov,actele fiind incheiate la buzau,el prezentand numai Targa(talonul masini),spunand ca are acasa certificatul de proprietate,am semnat contract tot.noi am facut un fel de schimb.el avand masina,si eu i-am vandut o motocicleta inmatriculata in romania la care i-am dat toate actele,am facut si contract de vanzare cumparare,dar inca nu am scos-o de la primarie,nu i-am dat certificatul de radiere.
ajungand la el acasa,el mi-a dat un contract de vanzare-cumparare,facut la imprimanta lui cred,tin sa mentionez ca el a luat numere rosii de la brasov cu acel acte de doua ori.de aceea mi sa parut ca masina ar avea toate actele.
problema mea e ca nu pot sa o inmatriculez fara acel act.pot sa fac rost de el?sau pot sa anulez contractu.el neavand insccrisa masina la primarie la el,pentru k are amenzii mari,si motocicleta nu poate sa o inscrie pe numele lui,trebuie sa plateasca amenzile
Cel mai recent răspuns: johndogaru , utilizator 13:34, 25 Ianuarie 2010
Prezentarea situatiei este greu de parcurs.
Despre ce certificat de proprietate asupra autoturismului va referiti?Probabil va referiti la cartea de identitate .
Prezentati fara relevanta problemele ridicate atat de masina, de motocicleta si de amenzile persoanei cu care a-ti intocmit tranzactia.
Pentru ca dvs sa demarati formalitatile legale de inregistrare a autoturismului pe numele dvs trebuie sa fiti in posesia documentelor acestuia,indiferent de cate persoane au detinut fara forme legale bunul .
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
targa-cartea de identittate o am
nu am cum ar fi la noi certificatul acela mic,se numeste certificato di proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto fara fiscal , nu de la proprietarul din acte! dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara certificat fiscal dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)