Buna ziua,
in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel care vindea, mi-a zis ca este proprietar , ca are toate actele in regula , ca poate sa imi dea certificat fiscal , ceea ce m-a convins ca e serios si ca merita sa cumpar acea masina. Cand am ajuns la Buzau si m-am uitat in acte el nu era trecut pe nicaieri , in cartea masinii era trecut A.M.S. si pe el in chema G.A. iar intre ei nu avea nici un act de vanzare cumparare motivand ca il are acasa si ca vine de la servici, nu a mai trecut sa il ia dar mi-l va trimite odata cu certificatul fiscal. Am cumparat acea masina , am facut contract de vanzare -cumparare cu G.A. si mi-a trimis un certificat fiscal in care nu este mentionata masina care face obiectul vanzarii-cumpararii , un Renault Megan, ci este trecut un Volvo si un Ford. Impreuna cu acest certificat fiscal mi-a trimis fisa de inmatriculare pentru Renault Megan stampilata de organele financiare.Intre timp eu am gasit proprietarul din cartea masinii care este din Craiova, am discutat cu el si mi-a zis ca masina a fost vanduta unei firme din Bucuresti, el s-a scazut cu masina de la fisc si a nu poate sa ma ajute cu nimic altceva, firma nu este de gasit, iar eu nu am actele de vanzare cumparare insotite de certificate fiscale intre A.M.S.(proprietarul din cartea masinii)-firma careia i-a vandut masina si G.A cel de la care am cumparat eu.Ce pot sa fac in acest caz, cui trebuie sa ma adresez, cum as putea sa inmatriculez masina sau sa il oblig pe G.A. sa imi dea banii inapoi? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
IONICA VADUVA , utilizator
08:33, 15 Iunie 2015