avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate instrainat catre... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

instrainat catre... inmatriculare auto

Buna ziua. Am cumparat o masina acum aprox. o luna. Am contractul de vanzare-cumparare, am declarat-o la fisc am si certificatul fiscal de la vanzator. Am platit si asigurarea, urmeaza sa o inmatriculez. Pe talonul masinii vanzatorul nu a scris catre cine a instrainat-o. Eu nu am stiut ca trebuie iar vanzatorul nu mai este in tara. Vanzatorul nu este trecut nici in cartea de identitate a masinii dar am contractul de vanzare-cumparare facut intre proprietarul anterior si cel care mi-a vandut masina. Eu nu am cum sa mai dau de cel care mi-a vandut masina ca sa il pun sa completeze pe talon ca mi-a instrainat masina mie. Mai pot inmatricula aceasta masina? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)