In data de 03/05/2010 eram de serviciu ca agent de paza ca ajutor la poarta unui agent pe unde intra personalul in juru orei 11:30 o venit un control de la protectia mediului un control mare la care datoria mea o fost sa controlez masiinile si sa legitimez persoanele care vroia sa mearga la birou cu diverse probleme ,luand masurile care imi era in atributii de a legitima persoanele agentul titular pe poarta respectiva nu a anuntat la birou ca a venit un personal de la portectia mediului ceea ce avea in atributia lui sa anunte nu eu seful de obiectiv invinovatandu-ma si pe mine ca is vinovat ceea ce nu imi era in aributia mea de pe postu pe care eram fiind lier doua zile dupa 24 de ore de serviciu in data de 06/05/2010seful de obiectiv lasa un comunicat sefului de tura, cand trebuia sa-mi intru in serviciu sa merg la birou(sediul firmei) urgent ajugand la sediul ELITE GUARD WEST DEVA HUNEDOARA , Seful de obiectiv imi reproseaza ca eu as avea aceeas vina ca acela de la poarta care era titular pe post incercand sa-ii explic ca nam nici o vina in mare parte si reprosandu-mi ca ii sa facut scanadal de la firma CARPATCEMENT HOLDING CHISCADAGA iar seful de obiectiv spunadu-mi sa-mi pun preaviz de 2-3 orii am refuzat consider ca nu am vina in asta si mai reprosandu-mi ca daca nu imi pun preaviz nu ma mai ponteaza si ma poate tine asa si 10 anii asa astept o solutie de la dumneavoastra in problema pe care am
VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU TIMPUL ACORDAT:(:(:(:(:(:(
am o intrebare pot primi somaj daca imi depun preaviz de 15 zile am aproape 2 ani lucrati la o firma de pazã in 6 mai fac 2 ani de munca ma poate ajuta careva cu un raspuns????