In data de 24 iulie 2010 copilul meu implineste 2 ani si ar fi trebuit sa ma intorc la serviciu in cadrul aceluiasi post de pe care am pleact conform legii. In urma unei discutii avute cu seful meu direct cu 2 luni in urma, mi s-a spus ca nu ma mai pot primi pe postul meu deoarece activitatea departamenultului nu justifica doua posturi asemanatoare (sef relatii clienti), cel care m-a inlocuit pe mine in aceasta perioada, fiind angajat pe perioada nedeterminata este preferat in locul meu deoarece ar dura mult timp sa recuperez ce am pierdut in acesti 2 ani. Precizez ca la ITM sunt declarate 2 posturi de sef relatii clienti. Mi s-au dat 2 variante: acceptarea unui alt post de ofiter monitorizare in cadrul altui departament cu incepere de la 1 iulie (mai devreme) sau primirea mea pe pozitia detinuta anterior si concedierea pe motiv de restructurare. Din considerente financiare am fost de acord cu schimbarea postului si a departamentului, insa din prima zi de lucru am aflat ca in departamentul in care nu se justifica o alta persoana motiv pentru care nu ma mai puteau primi se fac interviuri pentru angajarea unei alte persoane.
Va rog sa-mi spuneti daca ma sfatuiti sa dau in judecata aceasta firma, ce sanse de castig as avea in conditiile in care am semnat deja un act aditional cu modificarea functiei, iar discutia de acum 2 luni a fost verbala, nimic in scris. Logic e ca eu nu as fi plecat de buna voie dintr-o pozitie de conducere intr-o pozitie mult inferioara de buna voie, insa legea, e logica ?
Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la indemnizatia pt crestere copil de 85%. In prezent beneficiez de aceasta indemnizatie, iar in iulie copilul va implini 2 ani si ma voi intoarce la serviciu. .In cazul in care voi ramane insarcinata si voi naste inainte de a implini 12 luni lucrate la locul de munca (venituri impozabile), voi beneficia de 85% din media veniturilor nete ? Se va lua in calcul ca si venit indemnizatia de care beneficiez in prezent pentru a se face acea medie a veniturilor ?