avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 85%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 85%

Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la indemnizatia pt crestere copil de 85%. In prezent beneficiez de aceasta indemnizatie, iar in iulie copilul va implini 2 ani si ma voi intoarce la serviciu. .In cazul in care voi ramane insarcinata si voi naste inainte de a implini 12 luni lucrate la locul de munca (venituri impozabile), voi beneficia de 85% din media veniturilor nete ? Se va lua in calcul ca si venit indemnizatia de care beneficiez in prezent pentru a se face acea medie a veniturilor ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 16:08, 22 Martie 2010
da se iau in calcul veniturile nete din ultimele 12 luni, inclusiv cele din perioada in care ati beneficiat de indemnizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate cristinaeli cristinaeli am un copil si as mai dori unul;concediul de maternitate se termina in iulie pe 10.2010, daca as ramane insarcinata in luna februarie l-as naste in noiembrie, ... (vezi toată discuția)