avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate iulian.

Activitate iulian.

miam batut sotia cu care traiesc in concubinaj si cu care am 2 baieti in varsta de 2 si respectiv 4 ani.ea a doua zi a mers la politie si au venit la mine aksa sa merg sa dau declaratie, leam spus k nu pot k nu am cu cine sami las copii si miau zis k ei in 3 ore pot sa vina sa ma ridice, a trebuit sa le arat k de fapt nu era nimeni aksa cu care sami las copii, au inteles in cele din urma si miau zis k o sa mai treaca. dupa 2 ore am plecat eu la politie sa dau declaratie, copii iam lasat la un prieten. ea in declaratie a mintit cu nerusinare dar eu am scris adevarul.era vanata pe spate si picioare si avea buza foarte tare umflata.la politie mi sa spus k iar fi venit rau si k au chemat salvarea.a mers la spital la insistentele politistilor pentru investigatii, acolo a refuzat sa i se faca analize si controale, de acolo au trimiso la spitalul de boli infectioase dar fara salvare , pe jos cu cheltuielile ei si transportul in comun. nu sa dus acolo.deci nu a stat internata nici makr o zi. motivul pentru care a mers la politie a fost sa o duca politia aksa k nu mai vroia sa mai traiasca cu mine. de la spital a plecat direct spre casa dar fara nici un ban la ea, sa rugat de soferul de microbuz sa o ia si a luato.in cele din urma a ajuns aksa si am sunato pe maicasa si avand nervi am inceput sa le injur. am aflat k am fost inregistrat.as vrea sa stiu ce as putea sa patesc dak ea a refuzat internarea, nu are certificat medico-legal si ce ar pati cei 2 copii ai mei. va multumesc anticipat
akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe mine la volan,mau intrebat dak am baut si am spus adevarul, doar o bere, veneam si de la munca si eram foarte obosit, berea aceea ma ametise de tot.la tribunal politistul care ma prins mia zis k ma ajuta dar ma bagat mai mult in belea, mi sa cerut un referat de la politie si nu mi sa dat, comandantul mia zis k pentru aceasta fapta merit sa fac inchisoare, pt k ei nu miau dat de ce aveam nevoie am cerut de la primarie o caracterizare, acolo miau dat dar pe langa avocatul mia zis sa aduc o adeverinta de la un instructor auto sa demonstrez k urmam in perioada aceea scoala de soferi.va rog sami spuneti cam ce as putea primi dak duc aceste acte la tribunal, scap de inchisoare sau nu, nu am mai trecut niciodata prin asa ceva.vroiam doar sai dui masina unui prieten in poarta aksa k el nu putea.va multumesc frumos si astept parerile dumneavoastra.