avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate Kosmin.K

Activitate Kosmin.K

Răspuns la discuția Ce patesc pentru furt?
Am vb cu cineva si o zis ca poate sa fie si akm tot amenda,pt ca am recunoscut,prejudiciu fiind recuperat.Chiar nu mai exita nici o portita de scapare fara urmari grave adik puscarie????ms anticipat
Prima data am fost scos de sub urmarire si s-a solutionat cu o amenda plus cheltuieli de judecata si atat,nimik alceva. Dvs ce credeti ca va fi acum?multumesc
am fost scos de sub urmarire si o amenda plus cheltuielile de judecata.
Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt urmarile,consecintele?Valoarea totala era de 545ron si a fost recuperat prejudiciu in totalitate.Doar mie frica,nush ce o sa patesc,pt ca e a 2 oara. Astept raspuns.Va rog mult
Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt urmarile,consecintele?Valoarea totala era de 545ron si a fost recuperat prejudiciu in totalitate.Doar mie frica,nush ce o sa patesc,pt ca e a 2 oara. Astept raspuns.Va rog mult